Over ons

Samen komen we tot het beste eindresultaat

OVER ONS

Sinds 2007 is Brandhof Bouw & Aanneming een begrip in de omgeving Lunteren. Al ruim 13 jaar weten opdrachtgevers ons te vinden voor nieuwbouw, verbouw of renovatie van hun woning. Wij leveren uitsluitend maatwerk en zijn altijd bereid om mee te denken met onze opdrachtgevers. Samen komen we tot het beste eindresultaat.

ONZE DIENSTEN

U kunt bij Brandhof Bouw & Aanneming terecht voor groot- en kleinschalige nieuwbouw, verbouw of renovatie projecten. Om de bouw van grote projecten te realiseren, werken we vaak samen met vaste onderaannemers.

KEURMERK

Brandhof Bouw & Aanneming is in het bezig van het BouwGarant-keurmerk. Dit biedt voor opdrachtgevers zekerheid bij nieuwbouw, verbouw en renovatie. Het houdt in dat wij beschikken over de juiste diploma’s en verzekeringen. Daarnaast geeft het ook aan dat wij voldoen aan de eisen op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit en vakmanschap.

ERKEND LEERBEDRIJF

Goede vakmensen van de toekomst worden nu opgeleid. Dat weten we bij Brandhof Bouw & Aanneming maar al te goed en daarom zetten we ons actief in voor het opleiden van jonge mensen. Wij werken samen met het Beroepsonderwijs en zijn erkend leerbedrijf, zodat we studenten de beste praktijk ervaring mee kunnen geven.

TOP